ProduktVaskemaskin/tørketrommel3101909313HWD100BD1499UN/SHWD100-BD1499U1NCE0HU4E01energy_class:DfilterAttr:WhitefilterAttr:Avancerad fjärrstyrning och extra innehållfilterAttr:6filterAttr:10filterAttr:55filterAttr:AfilterAttr:D

HWD100-BD1499U1N Vaskemaskin/tørketrommel SuperDrum-serien 9

D

Fristående, 10 / 6 Kg, 1400 RPM, Motor Direct Motion, Energiklasse for kombinert syklus D, White, B x D x H (cm) 70x55x99

HWD100-BD1499U1N Vaskemaskin/tørketrommel SuperDrum-serien 9

D

Fristående, 10 / 6 Kg, 1400 RPM, Motor Direct Motion, Energiklasse for kombinert syklus D, White, B x D x H (cm) 70x55x99

 • I-Refresh
 • Smart dosering
 • Direkt rörelsemotor
 • Professionell saneringsupplevelse
 • Smart dubbel display
 • Anti-bakteriell behandling
 • Trum med stor kapacitet
 • Tvättlins
 • hOn wi-fi-anslutning
 • Kuddtrumma för känsliga tyger
 • Trumljus
 • Specialiserad behandling av fläckar
 • Ansluts med hOn-appen
 • 24 timmars tidsfördröjning
 • Automatisk identifiering av vikt
 • I-Time
 • Bred trumdörr
 • A-klass
SuperDrum Series 9

SuperDrum-serien 9

Haiers SuperDrum Series 9 är vår bästa tvättmaskin och torktumlare i sin klass, och erbjuder förstklassiga tvättlösningar för din tvätt. Tack vare den stora kapaciteten och en komplett uppsättning dedikerade program tvättas din tvätt på en professionell nivå under oklanderligt hygieniska förhållanden. SuperDrum Series 9 drivs av den innovativa Direct motion-motorn, en patenterad inbyggd teknik som garanterar överlägsen tillförlitlighet och extra tyst drift. Maskinens unika design kännetecknas av den stora 60 cm stora trumman som möjliggör ett smalt djup med bibehållen stor kapacitet och ett 45 cm stort porthål för enkel lastning och lossning. Med exklusiva Haier-funktioner som I-Refresh-cykeln, smart anslutning och ett intelligent system för automatisk dosering, som alla kan väljas från användargränssnittet på pekskärmen, är Haiers SuperDrum Series 9 verkligen serien för dem som kräver tvättresultat på toppnivå på kortare tid, utan några kompromisser.
Refresh and accurate action on odours

Professionella resultat hemma

I-Refresh-programmet fräschar upp dina kläder, även de känsliga, på ett mycket effektivt och innovativt sätt, med hjälp av mikroånga-teknik för att avlägsna lukt, fint damm och allergener, samtidigt som det minskar veck och mjukar upp tygerna.

A-klass

Denna fristående tvättmaskin och torktumlare är i A-klass när den endast använder tvättcykeln. I enlighet med den nya energimärkningen och i jämförelse med G-klassen minskar förbrukningen med upp till 51 %, vilket sparar energi, pengar och skyddar miljön.
The intelligent way of dosing

Det intelligenta sättet att dosera

Haiers smarta doseringssystem beräknar på ett intelligent sätt den exakta mängden tvättmedel och mjukgörare som behövs för dina tvättar baserat på vikten på din tvätt. Den här smarta tekniken gör att du sparar motsvarande upp till 33 cykler per år på rengöringsmedel!
The long lasting washier dryer

Den hållbara tvättmaskinen

Haiers direktdrivna motorer använder sig av mindre mellanliggande mekanismer som remmar, remskivor och borstar för att ge ännu mer kraft och effektivitet. Systemet, som är patenterat av Haier, ger bästa prestanda i klassen, med direkt kontroll av rörelserna som gör det möjligt att återge även de mest känsliga handtvättar.
Certified results for professional hygiene

Certifierade resultat för professionell hygien

Upplev en professionell saneringsupplevelse* tack vare den unika I-Refresh-funktionen, för att uppnå en ännu djupare rengöring med din professionella tvättmaskin och torktumlare, utan att använda intensiva tvättcykler.
More hygiene for your wash

Ökad hygien för din tvätt

Haiers otroligt användbara Smart Dual Spray är ett automatiskt rengöringssystem för din tvättmaskin som aktiveras i slutet av varje tvättcykel. Detta garanterar inte bara en mer hygienisk tvätt för din tvätt, utan förbättrar också maskinens hållbarhet i det långa loppet.
Antibacterial treatment for a cleaner machine

Antibakteriell behandling för en renare maskin

Det exklusiva Haier-materialet som skyddar de känsligaste delarna av din tvättmaskin. Haiers antibakteriella behandling (ABT®) skyddar mot mögel och bakterier som bildas i känsliga områden, t.ex. tvättmedelslådan och porthålspackningen, för en mer hygienisk tvättcykel på upp till 99,9 %.
The impressive washing&drying capacity

Den imponerande tvätt- och torkkapaciteten

Tack vare sin extra stora kapacitet är Haier SuperDrum Series 9 tvättmaskinen den perfekta tvättlösningen för stora familjer eller för tvätt i stora mängder. Med marknadens största trumdiameter på 601 mm och en imponerande tvättkapacitet på upp till 10 kg och en torkkapacitet på 6 kg. Den är lämplig för alla typer av plagg: stora, små och känsliga.
Washing-Lens

Tvättlins

Med hOn-appen kan du organisera din garderob i appen. Washing-Lens-funktionen avkodar tvättsymbolerna på dina kläder, skapar en virtuell inventarieförteckning och ger den bästa tvättbehandlingen för varje plagg.
Connceted to your needs

Anpassad efter dina behov

hOn, den nya Haier-appen är här. Den uppdateras ständigt och ger dig bara de bästa funktionerna i klassen och skräddarsydda resultat. Med den kan du enkelt välja och anpassa från mer än 60 specialiserade cykler för varje typ av tyg, få tillgång till praktiska tips om fläckbehandling och ad hoc-tips om typ och mängd av tvättmedel. Du kan också välja den perfekta tidpunkten för att starta din tvätt beroende på väderförhållandena. Med hOn kan du ständigt övervaka effektivitet och förbrukning och få förslag på hur du kan optimera dem. Du kan också få tillgång till planering av självunderhåll för att behålla tvättmaskinens tillförlitlighet och prestanda över tid. Allt detta med möjlighet att hantera och kontrollera tvättstatusen när som helst, även utanför hemmet, och få meddelande när cykeln är klar. Upptäck alla fördelar som kommer att bevisa att hOn App är din bästa allierade för att uppnå professionella resultat.

Tar extra hand om dina ömtåliga saker

Den här tvätt- och torktumlartrumman från Haier har en yta som är utformad för att se till att även de känsligaste tygerna förblir i perfekt skick, oavsett hur många gånger du tvättar dem. De speciella kuddeformade kuddarna gör att din tvätt glider försiktigt över ytan när trumman snurrar, utan att tyget fastnar och försämras i kvalitet. Det gör att du kan njuta av dina kläder längre.
Light to not leaving anything behind

Ljus för att inte lämna något efter sig

Tack vare trummans praktiska innerbelysning kan du enkelt lasta in och ut din tvätt utan att lämna något efter dig. Säg adjö till sökandet efter förlorade strumpor!
Specialised stains treatment

Specialiserad behandling av fläckar

Den mycket effektiva fläckbehandlingen i Haiers tvättmaskiner och torktumlare kombineras med en tyst och effektiv direktmotor för att avlägsna inbäddade envisa fläckar som blod, gräs, vin, juice, mjölk eller jord. En exklusiv produkt från Haier.
Personalize your world

Anpassa din värld: de tänkande apparaterna för adaptiv tvätt

Utforma apparater som anpassar sig till ditt liv. Med hOn-appen, som är uppkopplad, anpassningsbar och skräddarsydd för dig, kan du anpassa din tvättmaskin och torktumlare.
Decide when the cycle finishes

Bestäm när cykeln ska avslutas

En otroligt praktisk funktion som gör att du kan välja när du vill att tvättcykeln ska avslutas. Bestäm helt enkelt när du vill att cykeln ska sluta så beräknar tvättmaskinen automatiskt starttiden. Så nu kan du se till att din tvätt passar ditt liv och inte tvärtom!
Extra efficency with the auto weigh

Extra effektiv med automatisk vägning

Den digitala inre vågen väger din tvätt och justerar automatiskt vattenförbrukningen och cykelns längd därefter. Detta garanterar utmärkta resultat och minimal energiförbrukning tack vare Direct Motion-motorn som är idealisk även för lättare laster. Ännu en smart lösning från Haier som verkligen gör skillnad.
Duration of wash based on you

Tvättningens varaktighet anpassad efter dina behov

Med Haiers smarta "I-Time"-funktion kan du finjustera tvättens längd, så att du kan förkorta eller förlänga tiden för din tvätt utifrån dina verkliga behov.
Wide access for easier loading

Bred åtkomst för enklare lastning

Med en bredd på 45 cm är maskinens dörröppning en av de största på marknaden. Den har utformats speciellt så att den kan öppnas i en bred vinkel, vilket gör det mycket lättare att lasta och lossa än vanliga dörröppningar, till exempel för skrymmande tyger.

Tekniske spesifikasjoner

Produktnamn / Kommersiell kod
HWD100-BD1499U1N
Inbyggd / Fristående
Fristående
Kapacitet bomull (kg) tvätt
10
Kapacitet bomull torkning (kg)
6
Max centrifugeringshastighet, v/min
1400

IoT App
hOn
Anslutning
Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
Motor
Direct Motion
Elkontakt
Schuko
Spänning (V)
220-240

Snabbtorkning
No
Fördröjd start
Yes (up to 24h)

Färg / Material, skåp
White
Färg / material dörr
Smoke Cyan

Energy Efficiency Class EEIw
A
Energy Efficiency Class EEIwd
D
Spin-drying efficiency class
A
Weighted energy consumption [100 cycles W]
51
Weighted energy consumption [100 cycles WD]
308
Eco 40-60 Duration Full
238
Wash&Dry Duration Full
460
Ljudnivå spinning Energiklass klassificering EN 60704-3
69
Luftburet akustiskt bulleremissionsklass
A
Vattenförbrukning tvättning
50
Water consumption W+D
75

Höjd av produkten
99
Bredd
70
Djup
55
Cabinet depth mm (without pipes and door)
440
Nettovikt (kg)
97
Bruttovikt (kg)
115
Produktnamn / Kommersiell kod
HWD100-BD1499U1N
Inbyggd / Fristående
Fristående
Kapacitet bomull (kg) tvätt
10
Kapacitet bomull torkning (kg)
6
Max centrifugeringshastighet, v/min
1400
IoT App
hOn
Anslutning
Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
Motor
Direct Motion
Elkontakt
Schuko
Spänning (V)
220-240
Snabbtorkning
No
Fördröjd start
Yes (up to 24h)
Färg / Material, skåp
White
Färg / material dörr
Smoke Cyan
Energy Efficiency Class EEIw
A
Energy Efficiency Class EEIwd
D
Spin-drying efficiency class
A
Weighted energy consumption [100 cycles W]
51
Weighted energy consumption [100 cycles WD]
308
Eco 40-60 Duration Full
238
Wash&Dry Duration Full
460
Ljudnivå spinning Energiklass klassificering EN 60704-3
69
Luftburet akustiskt bulleremissionsklass
A
Vattenförbrukning tvättning
50
Water consumption W+D
75
Höjd av produkten
99
Bredd
70
Djup
55
Cabinet depth mm (without pipes and door)
440
Nettovikt (kg)
97
Bruttovikt (kg)
115

Dokumenter