Informacije

Fresher Techs®

Preserve life’s flavour

Preserve life’s flavour

Fresher Techs su inovativne tehnologije ekskluzivno kreirane od strane Haiera, dizajnirane sa jednim ciljem:
održavanje dugotrajne svežine i ukusa hrane.

Fresher Zones

Humidity Zone
Održavanje svežine hrane 2 puta duže

Haier-ova praktična Humidity Zone (Zona Vlage) održava svežinu vašeg voća i povrća dva puta duže vreme*. Ovo je moguće zahvaljujući HCS (Humidity Control System) tehnologiji, tačnije membrani od biljnih vlakana koje održavaju nivo vlažnosti u pregradi na optimalnih 90%. Kondenzovana voda je sprečena da se formira u fioci, ali dozvoljava vazduhu da cirkuliše, kako bi vaše namirnice bile odložene u optimalnim uslovima dok istovremeno čuvaju svoje nutritivne sastojke duže vreme.

*Certifikovano od strane VDE N° ID.40046454

Dry Zone
Čuva vlažnost osetljive hrane

Čuva vlažnost osetljive hrane Jako korisna Dry (Suva) Zona je savršena za odlaganje mlečnih proizvoda, mesa, ribe, gotove hrane i hrane osetljive na vlagu, kao što je sveža testenina ili ravioli. Koristeći vazdušni kanal, nivoi vlage unutar pregrada održavaju se na 45%, što je optimalan nivo za odlaganje hrane ovog tipa.

My zone
Prilagođavanje temperature pregrade samo jednim dodirom.

Sa ovom pametnom odlikom, prilagođavanje temperature pregrade je moguće samo jednim dodirom, u zavisnosti od vaših trenutnih potreba. Jednostavno prilagodite podešavanja od -3° to +5° kako bi ste optimizovali uslove za namirnice koje želite da odložite, a zahvaljujući MyZone vaša hrana će duže ostati svežija, ukusnija i zdravija.

Antioksidirajuća Zona
Sačuvajte hranu 8 puta duže smanjivanjem kiseonika.

Inspirisano vacuum tehnologijom. Hermetički zatvorena Antioksidirajuća Zona odlikuje se vakumskom pumpom i membranom koja minimizira količinu vazduha u pregradama. Smanjivanjem njihove izloženosti kiseoniku, namirnice koje imaju tendenciju da oksidiraju brže kao što je meso, povrće i voće, održavanje njihove svežine je 8 puta duže. Podjednako je efektivno i za namirnice koje obično nisu odložene u frižideru, kao što je avokado, artičoka, krompir kao i jabuke, banane i tropsko voće.

*Sertifikovano od strane VDE N° ID.40048642

Fresher Care

ABT® Antibacterial Technology
Sačuvajte vaš frižider od bakterija kako bi ukusi duže trajali.

Haier-ova ekluzivno ABT je antibakterijski sistem koji pomaže u očuvanju ukusa, izbegava kontaminaciju među pregradama, poboljšava higijenu i čuva zdravlje vaše porodice. Dolazi u dve različite verzije (u zavisnosti od modela):
ABT® koristi UV svetlo kako bi se uklonilo 99.9% bakterija iz vazdušnog protoka.
T-ABT koristi jedinstvenu električnu postavku mineralnog turmalina, zaslužnu za mnogobrojne blagotvorne efekte na zdravlje, da bi generisalo i uklonilo 99.9% bakterija

Fresher Shield
30% brže hlađenje za bolje očuvanje

Haier Fresher Senzori postavljeni su na svaku policu kako bi pratili temperaturu i obezbedili da hladan vazduh ide direktno u delove gde je potreban, obezbeđujući optimalne uslove u svim delovima frižidera. Hrana se hladi na optimalnoj temperaturi tako što je proces hlađenja ubrzan za 30%, čuvajući nutrijente, produžavajući vreme skladištenja hrane i optimizirajući potrošnju energije za 12%.

*Sertifikovano na osnovu VDE izveštaja N° 231460-AS9-8

Fresher Freeze

Fresher Pad
Zamrzni i odmrzni hranu 3 puta brže za savršeno očuvanje

Fresher Pad je unikatni patentirani aluminijumski poslužavnik koji ubrzava proces zamrzavanja do 3 puta brže, čuvajući bolje nutritivne sastojke vaše hrane. Fresher Pad takođe odmrzava hranu 3 puta brže* uz 30% manje kapljanje vode zahvaljujući dve kriogene toplotne cevi koje pokrivaju aluminijumski tanjir. Još jedan primer kako Haier ne pruža samo praktična rešenja za hlađenje već brine o zdravlju vaše porodice.

*Izveštaj br .231460-AS9-6

Fresher Shield
Sačuvaj zamrznutu hranu 2 puta duže

Haier Fresher Shield sprečava fluktuacije temperature koje mogu da utiču na ukus i kvalitet vaše hrane zatvarajući deo prilikom procesa odmrzavanja. Ovi stabilni uslovi znače da će vaše namirnice biti svežije do 2 puta duže vremena*, sa originalnim ukusima, kontrolom protiv gubljenja vlažnosti, zadržanim nutrijentima i smanjenom potrošnjom energije - poboljšavajući efikasnost i smanjujući troškove.

*Certifikovano od strane VDE N° ID.40046454