Information page
N1

O nama

Br. 1 u svetu kućnih aparata desetu godinu zaredom.

(Izvor Euromonitor International Limited)

Haier u suštini

RETAIL VOLUME
15.4 %

Maloprodajni udeo u 2018

(izvor euromonitor international limited)

BILLION USD GLOBAL
$ 39.1

Milijarda usd globalni promet u 2018

COUNTRIES AND REGIONS
160+

Zemlje i regioni

EMPLOYEES WORLDWIDE
78000

Zaposleni širom sveta

FACTORIES
122

Fabrike

R&D CENTERS
11

Centri za istraživanje i razvoj

INDUSTRIAL PARKS
25

Industrijski parkovi

MARKETING CENTERS
106

Marketing centri

Ko smo mi
Blizu naših potrošača

Više od 30 godina, Haier je posvetio svoju energiju i stručnost razvoju najkvalitetnijih uređaja kako bi udovoljio čak i najzahtevnijim kupcima.

Od osnivanja 1984. godine, kompaniju vodi isti direktor, Zhang Ruimin, koji je uvek imao jasan cilj: graditi visokokvalitetne i pouzdane proizvode. U prvoj godini imenovanja, kao odgovor na žalbe na neispravne frižidere, njegova radikalna akcija razbijanja faličnih aparata čekićem pred zaposlenima prepoznata je kao važan kamen temeljac brenda.

Od tada je kompanija evoluirala sa promenljivim zahtevima savremenog sveta i današnjih potrošača, iskorišćavajući svoje osnovne vrednosti kvaliteta i pouzdanosti kako bi ponudila vrhunske, inovativne i savremene proizvode.

Shvatamo da samo ako smo blizu naših kupaca i slušamo potrebe i želje možemo olakšati njihovu svakodnevicu. Naša posvećenost stalnom ažuriranju i proširivanju asortimana učinila nas je životnim partnerom naših kupaca i svetskom markom broj jedan za kućne aparate već deset godina.

U šta verujemo
Naš najbolji istraživački centar je dom potrošača

Naš cilj u kompaniji Haier je da isporučimo vrhunske proizvode koji odgovaraju na stalno promenljive potrebe savremenog doma, na kraju dajući potrošačima više vremena da rade stvari koje su im važne.

Da bismo osigurali da odgovaramo na stvarne potrebe potrošača, verujemo da bi dom trebao biti primarni istraživački centar. Samo u stvarnim domovima možemo da posmatramo i istinski razumemo potrošačeve neprestano promenljive navike i zahteve. Kroz ovu bliskost, Haier je u stanju da održi „nultu udaljenost“ između inovacija naših inženjera i života naših potrošača.

Stavljajući fokus na dom na ovaj način, u stanju smo da ispunimo svoj krajnji cilj: pružamo našim kupcima više vremena da rade stvari koje su im važne. Naši proizvodi, konstruisani od visoko kvalifikovanih inženjera, sadrže najnovije inovacije u tehnologiji koje su dizajnirane da ih učine jednostavnim za upotrebu, efikasnim i štedljivim po pitanju vremena.

Imamo istraživačke i razvojne centre na svih pet kontinenata sveta čija je jedina misija kreiranje rešenja koja će našim kupcima vratiti dragoceno vreme. Zbog toga se 4% našeg prometa reinvestira samo u inovacije.

 

Nulta distanca sa potrošačima

Naš pristup nulte distance sa potrošačima je ono što osigurava da smo u mogućnosti da našim kupcima neprestano pružamo proizvode koji im pomažu u svakodnevnom životu koji se razvija. Kroz ovu filozofiju smo u mogućnosti da neprestano razvijamo svoj asortiman proizvoda i osiguravamo da se on može prilagoditi sve promenljivim ritmovima modernog doma.

Haier u Srbiji

Haier direktno predstavništvo u Beogradu je odgovorno za marketing i prodaju kućnih aparata marke Haier u Srbiji.

Odnos grupe Haier sa Evropom, kada je reč o diviziji kućnih aparata, započeo je pre više od 10 godina kada su njeni prvi proizvodi predstavljeni na evropskom tržištu.

Haier RS

Osnovne vrednosti kompanije Haier su: dizajn, kvalitet i inovacije, a mi se trudimo da u Veliku Britaniju dovedemo nove proizvode koji nude stvarnu vrednost.

 

Haier u Srbiji: Trešnjinog Cveta 1, 11070
Novi Beograd