Cube 90 Serije 7
Cube 90 Serije 7
Advanced food preservation in its purest form

Frižider „Cube 90“ sa četvoro vrata dostupan je u različitim vrstama izrade i svaki je podjednako elegantan. Širina mu je 90 cm, a postoje modeli visine 190 cm i 200 cm.

Frižideri

Ako razmišljate o inovativnom uređaju koji poseduje nesvakidašnji dizajn i funkcije, Haier frižideri su vaše rešenje. Otkrijte multifunkcionalne frižidere koje karakterišu moćna tehnologija i vanvremenski dizajn, sa asortimanom prilagođenim vašim potrebama, bilo da imate 60 centimetara prostora na raspolaganju ili više.

Povećajte kvalitet vašeg kuvanja i poverite svom frižideru zadatak da vašu hranu održava na idealnoj temperaturi kako biste duže očuvali njen ukus i rok trajanja. Odabirom frižidera sa jednim vratima, više vrata, Side by Side iz online prodavnice, doživećete jedinstveno iskustvo svežine. Zahvaljujući novim povezanim frižiderima, moći ćete da uživate u jedinstvenom tehnološkom iskustvu, upravljajući vašim frižiderom u skladu sa vašim potrebama zahvaljujući hOn aplikaciji koja će obezbediti da vaši omiljeni uređaji budu na dohvat prsta.

Filtriraj po
Instalacija
Vrsta uređaja
Visina proizvoda (mm)
17722000
1772
2000
Širina (mm)
540908
540
908
Klasa energetske efikasnosti
Boja / Materijal uređaja
Prikaži 13 13 Rezultati