Informacije

Tehnička Podrška

Haier-ova izvrsnost na raspolaganju

Haier vam pruža široku mrežu ovlašćenih centara za tehničku pomoć kako bi vam pružio maksimalnu podršku i pomogao vam u upravljanju, održavanju i popravci vaših uređaja. Posvećeni smo pružanju profesionalne usluge, uvek bliske vašim potrebama.

Servis

UPUTSTVA

Preuzmite sa veb stranice uputstva za upotrebu vašeg uređaja u pdf formatu: odaberite liniju proizvoda, ime ili kod uređaja koji vas zanima.

USLOVI GARANCIJE

Haier proizvodi garantuju 2 godine za sve nedostatke u usaglašenosti. Pogledajte zakonske uslove garancije.

REGISTRACIJU PROIZVODA

Registrujte svoj proizvod da biste dobijali ispravke i predloge za bolju upotrebu i zaštitu uređaja. U zavisnosti od obavljene kupovine, mogli biste imati pravo na dodatne pogodnosti koje je Haier rezervisao za vas.

Zahtev za pomoć

Da li sumnjate ili vam je potrebna tehnička podrška za rad i održavanje vaših Haier uređaja? Kontaktirajte naš tim za korisničku podršku.

REZERVNI DELOVI I POTROŠNA ROBA

Haier ima širok spektar dodatne opreme i rezervnih delova koji zadovoljavaju sve potrebe. Da bi sačuvao pouzdanost i performanse svojih kućnih aparata, Haier vam uvek preporučuje upotrebu originalnih rezervnih delova i dodatne opreme.

CARE+PROTECT

Care + Protect nudi vam kompletnu paletu profesionalnih proizvoda za održavanje i negu vaših kućnih aparata. Saznajte više na veb lokaciji.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pre nego što nas kontaktirate, uverite se da imate serijski broj koji ćete naći na proizvodu i datum kupovine.

Gde naći seriju

POZOVITE NAS

Radno vreme našeg kontakt centra je od ponedeljka do petka, od 09:00 – 17:00. Razgovori se tarifiraju po cenama fiksne telefonije u nacionalnoj mreži. Molimo vas da pre poziva pripremite serjiski broj vašeg proizvoda (16 cifara), kao i datum kupovine proizvoda kako bi vam naši operateri brže pomogli.

+381 11 425 1080

NAPIŠI E-MAIL

Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, napišite e-mail service.haier.rs@haier-europe.com