Information page

Tehnička Podrška

Haier-ova izvrsnost na raspolaganju

Haier vam pruža široku mrežu ovlašćenih centara za tehničku pomoć kako bi vam pružio maksimalnu podršku i pomogao vam u upravljanju, održavanju i popravci vaših uređaja. Posvećeni smo pružanju profesionalne usluge, uvek bliske vašim potrebama.

Servis

UPUTSTVA

Preuzmite sa veb stranice uputstva za upotrebu vašeg uređaja u pdf formatu: odaberite liniju proizvoda, ime ili kod uređaja koji vas zanima.

USLOVI GARANCIJE

Haier proizvodi garantuju 2 godine za sve nedostatke u usaglašenosti. Pogledajte zakonske uslove garancije.

REGISTRACIJU PROIZVODA

Registrujte svoj proizvod da biste dobijali ispravke i predloge za bolju upotrebu i zaštitu uređaja. U zavisnosti od obavljene kupovine, mogli biste imati pravo na dodatne pogodnosti koje je Haier rezervisao za vas.

REZERVNI DELOVI I POTROŠNA ROBA

Haier ima širok spektar dodatne opreme i rezervnih delova koji zadovoljavaju sve potrebe. Da bi sačuvao pouzdanost i performanse svojih kućnih aparata, Haier vam uvek preporučuje upotrebu originalnih rezervnih delova i dodatne opreme.

CARE+PROTECT

Care + Protect nudi vam kompletnu paletu profesionalnih proizvoda za održavanje i negu vaših kućnih aparata. Saznajte više na veb lokaciji.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pre nego što nas kontaktirate, uverite se da imate serijski broj koji ćete naći na proizvodu i datum kupovine.

Gde naći seriju

POZOVITE NAS

Pozovite jedinstveni broj za celu Srbiju. Usluga je dostupna od ponedjeljka do petka od 8:00 do 17:00 i u subotu od 8:00 do 13:00.

NAPIŠI E-MAIL

Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, napišite e-mail info@novatehnika.rs