Informacije

Haier štiti Vaš veš

Best hygiene technologies

Haier svakodnevno uvodi inovacije kako bi Vam pružio najbolje tehnologije za održavanje higijene

Haier svakodnevno uvodi inovacije kako bi Vam pružio najbolje tehnologije za održavanje higijene

Zahvaljujući najnovijim Haier inovacijama, vaša odeća ostaje čista i spremna da vam pomogne da se bolje zaštitite od klica, bakterija i alergena.

 
i-Refresh function
I-Refresh funkcija

Da li ste znali da Vam naša I-Refresh tehnologija donosi profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma? Efektivno uklanja uobičajene bakterije, finu prašinu i alergene zahvaljujući naprednoj kombinaciji precizme kontrole temperature, protoku toplog vazduha i nežnoj mikro-pari. Vaš veš će biti osvežen i mekan, a ujedno i potpuno sanitizovan.

ABT®
ABT® (Anti-Bacterial Treatment) - Tretman protiv bakterija

Kako bi zaštitili Vašu odeću potrebno je da je operete u najzdravijoj mogućoj okolini. Ali, kako Vam možemo garantovati da če vaša fioka za deterdžent i guma na otvoru vrata ostati čiste više godina? Tretirali smo sve naše Haier mašine našim ekskluzivnim ABT tretmanom koji eliminiše 99,9% bakterija i klica, obezbeđujući vam bolje higijensko čišćenje.

Funkcija vodne pare
Funkcija vodene pare

Neko u Vašoj porodici je alergičan na grinje? Haier funkcija vodene pare je idealno rešenje za nežno, ali dubinsko pranje koje uklanja neprijatne mirise, alergene i bakterije. Para prodire u najdelikatnije tkanine pomoću kontrolisane temperature kako bi Vaša odeća bila besprekorno sanitizovana i sveža.

Smart Dual Spray
Smart Dual Spray

Da li ste znali da su naše mašine opremljene sa inovativnim Haier Smart Dual Spray sistemom? Automatski sistem za pranje koji je aktiviran nakon završetka svakog ciklusa, prska vodu kako bi očistio gumu i vrata, pa samim tim uklonio svu prljavštinu koja je mogla ostati. Ovo je idealno rešenja za ljude koji su alergični, kao i za porodice sa decom ili kućnim ljubimcima jer omogućava savršeno čist uređaj bez bakterija.