Informacije

I-Pro Serija 7

Profesionalni rezultati u vašem domu

Profesionalni rezultati u vašem domu

Haier I-Pro Serija 7 sadrži sve od naših najnaprednijih tehnologija, garantujući da ove zavidno efikasne mašine donose savršene rezultate po svakom pranju, dok ostaju lake za upotrebu i pouzdane dugi niz godina.

Efikasne mašine koje se prilagođavaju vašem stilu

I-pro Serija 7 će se lako uklopiti u vaš životni stil, kako bi obezbedili više vremena za aktivnosti koje volite. Neverovatno efikasne pri radu, stvaraju izuzetno nizak nivo buke zahvaljujući Direct Motion motoru. Ova serija veš mašina se takođe može pohvaliti velikim kapacitetom, istovremeno štedeći vaše vreme.

I-Refresh
Inovativna i profesionalna nega vaše osetljive odeće

I-Referesh je inovativna funkcija koja osvežava čak i najosetljivije tkanine, uključujući vunu i svilu, korišćenjem micro vapour tehnologije. Ova visoko efikasna tehnologija uklanja neprijatne mirise, prašinu i alergene, a istovremeno smanjuje nabore i omekšava tkanine.

Capacity
Manje vremena za pranje znači više vremena za aktivnosti koje volite!

Zahvaljujući velikom kapacitetu, do 12 kg, modeli I-Pro Serije 7 predstavljaju savršeno rešenje za pranje velikih tura veša odjednom, idealno za potrošače koji uvek imaju puno veša za pranje. Ovoako se postiže još veća ušteda vremena na pranju veša, bez ikakvih kompromisa u pogledu superiornih rezultata.

Direct Motor
Jednostavna. Efikasna. Izdržljiva.

Haier-ov Direct Motion motor će vas služiti dugi niz godina. Konstruisan da radi bez kaiša, ovaj motor je direktno zakačen za bubanj, čime značajno smanjuje nivo buke i vibracija, ali i znatno produžava vek trajanja štedeći vodu i energiju. Zahvaljujući ovom visokokvalitetnom inženjeringu, Haier nudi čak 15 godina garancije na sve Direct Motion motore.

Noice Level
Neverovatno tiha tokom rada

Modeli iz I-Pro Serije 7 pri radu proizvode znatno niži nivo buke u odnosu na većinu mašina na tržištu, zahvaljujući Direct Motion motoru. Zahvaljujući konstrukciji bez kaiša, ovaj motor sadrži manje pokretnih delova čime proizvodi manje vibracija (ujedno i niži nivo buke), dok povećava efikasnost i pouzdanost. Sada možete uživati u čistijem vešu, bez ikakvog narušavanja mira u vašem domu.

Tehnologija koja brine o vašoj odeći

Zahvaljujući I-Pro Seriji 7, nošenje veša na hemijsko čišćenje će biti potrebno ređe nego ikada. Neverovatne funkcije Vodene pare, I-Refresh i Smart Dual Spray zajedno nude profesionalne rezultate u vašem domu, dok Haier-ov patentirani Antibakterijski Treatmen (ABT®) održava vašu mašinu i odeću čistijom nego ikada.

ABT
Čistija mašina znači čistiji veš

Ekskluzivni Haier materijal koji štiti čak i najosetljivije delove vaše mašine za pranje veša i mašine za pranje i sušenje veša. Haier Antibakterijski tretman (ABT®) sprečava buđ i bakterije koje se formiraju u određenim područjima kao što je guma na vratima i obezbedjuje za do 99% više higijene vašem vešu.

Steam Dual Spray
Smart Dual Spray čisti mašinu za viši stepen higijene

Veoma koristan Haier Smart Dual Spray je automatski sistem čišćenja mašine koji se aktivira na kraju svakog ciklusa pranja. Ovaj sistem ne samo da osigurava viši stepen higijene tokom pranja veša, već dugoročno poboljšava i izdržljivost vaše mašine

Steam
Punom parom za poboljšano uklanjanje mrlja

Ova praktična Haier funkcija rasipa vodenu paru i deterdžent unutar bubnja, opuštajući vlakna vašeg veša, istovremeno poboljšavajući uklanjanje tvrdokorne prljavštine i mrlja. I to nije sve - para takođe olakšava peglanje odeće, ostavljajući vam više vremena za bavljenje stvarima koje volite!

Dizajnirana u skladu sa vama

Svaki deo I-Pro Serije 7 dizajniran je tako da bude u potpunosti prilagođen korisniku, a istovremeno pruži visokotehnološku mašinu koja se o vašoj odeći brine tokom celokupnog veka trajanja. Intuitivni digitalni ekran olakšava pronalaženje idealnog programa pranja, dok Pillow bubanj, pokrenut od strane moćnog Direct Motion motora, nežno brine čak i o najosetljivijim tkaninama.

Digital Screen
Potpuna lakoća korišćenja zahvaljujući digitalnoj kontrolnoj tabli

Kontrolna ploča je konstruisana tako da vam omogući lako upravljanje mašinom za pranje veša. Ekran će vam pomoći da jasno izaberete program i parametre pranja koji su vam potrebni, ali i prikaže vreme preostalo do kraja ciklusa.

i-Time Function
Potpuna fleksibilnost kada je u pitanju trajanje ciklusa pranja

Haier-ova pametna funkcija I-Time omogućava da precizno prilagodite trajanje programa prema vašim potrebama, tako da možete skratiti ili produžiti vreme potrebno do završetka, čak i tokom pranja!

Pillow drum
Neka čak i vaše najosetljivije tkanine izgledaju kao nove

Haier-ov bubanj za pranje veša koristi površinu dizajniranu tako da čak i vaše najosetljivije tkanine ostanu u savršenom stanju, bez obzira na to koliko ih puta operete. Specijalni metal u obliku jastuka znači da veš lagano klizi po površini dok se bubanj okreće, sa minimalnim efektom trzanja tkanina.

Pogledajte model

Mašine za pranje veša za prednjim punjenjem

2 Proizvodi

Mašine za pranje veša za prednjim punjenjem

2 Proizvodi

Uporedite proizvode i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Kapacitet pamuka (kg) - Novo (2010/30/EC)
Maksimalna brzina centrifuge (rpm)
Materijal bubnja
Klasa energetske efikasnosti
Dubina proizvoda