Informacije

Serija Cube

Frižider koji vam daje potpunu kontrolu

Haier-ovi frižideri serije Cube dizajnirani su sa jednim ciljem: da vam ponude nenadmašnu fleksibilnost tako što će moći da se prilagode vašim potrebama. Modeli iz ove serije nude neverovatne kapacitete, ali i izuzetno fleksibilan prostor kao što je npr. odeljak koji se može menjati od frižidera do zamrzivača. Zaista vrhunski prostor za hlađenje u bilo kojoj situaciji.

Odeljci za hlađenje koji se prilagođavaju vašim potrebama

Frižideri serije Cube su opremljeni fleksibilnim odeljcima za hlađenje koji se savršeno prilagođavaju vašim potrebama.

Perfectly preserved flavours
Savršeno očuvani ukusi

Inovativan Trilogic sistem hlađenja znači da su ovi frižideri opremljeni sa tri isparivača koji koriste isti kompresor. Odvojeni isparivač za svaki odeljak sprečava međusobno mešanje mirisa, čime zadržava izvorni ukus i miris vaše hrane mnogo duže.

XXL size that fits any kitchen
XXL zapremina koja se uklapa u različite kuhinje

Sa XXL kapacitetom od 610 litara, serija Cube pruža ogroman prostor za hlađenje koji se lako može uklopiti u kuhinje različitih veličina. Impresivna zapremina ovih frižidera će vam omogućiti da smestite veliki broj namirnica, čak i nakon najveće kupovine.

Ultimate storage flexibility
Vrhunska fleksibilnost skladištenja

Zahvaljujući ultra-fleksibilnoj Switch Zoni, frižideri serije Cube imaju deo koji se može koristiti i kao frižider i kao zamrzivač, u zavisnosti od vaših potreba. Jednostavno izaberite temperaturu između -18°C do +5°C, i time obezbedite sebi dodatni prostor za hlađenje ili zamrzavanje.

Specialised compartments for different foods
Specijalizovani odeljci za različite vrste hrane

Frižideri serije Cube su opremljeni sa dve specijalizovane fioke; Humidity Zone (održava visok nivo vlažnosti na 90%), i Dry Zone (nivo vlažnosti ispod 45%).< 45%). Koristite Humidity zonu kako bi čuvali sveže namirnice poput voća i povrća, dok je Dry zona idealna za delikates hranu poput suhomesnatih proizvoda i sireva.

Efikasan, elegantan i jednostavan za upotrebu

Haier-ov fokus na inovacije je omogućio veoma visok stepen očuvanja hrane, istovremeno brinući o uštedi energije. Zahvaljujući najsavremenijim Haier tehnologijama, vaše namirnice će biti očuvane u optimalnim uslovima koji garantuju dugotrajnost njihovog kvaliteta i ukusa.

Easy maintenance
Lako održavanje

Haier inovativna Total No Frost tehnologija sprečava stvaranje inja unutar frižidera, čime vas oslobađa posla povremenog otapanja. Fresher Shield tehnologija sprečava da vazduh uđe unutar zamrzivača tokom ciklusa odleđivanja, čime štiti zamrznutu hranu i sprečava gubitak energije.

Čist frižider je zdrav frižider

Haier-ova ekskluzivna ABT® antibakterijska tehnologija koristi UV svetla kako bi sprečla širenje bakterija unutar frižidera. Ova tehnologija takođe pomaže da hrana zadrži kvalitet i ukus duže nego obično. Higijenski čist prostor za hlađenje čuva zdravlje vaše porodice.

Digital touch screen for effortless control
Digitalni ekran na dodir za lako upravljanje

Svi frižideri serije Cube su opremljeni digitalnim ekranom na dodir koji olakšava izbor podešavanja i režima rada frižidera. Ovakvim načinom upravljanja lako možete kontrolisati temperaturu i druga podešavanja, bez otvaranja vrata.

Bright light for extra visibility
Jako osvetljenje za dodatnu vidljivost

Haier Daylight* sistem koristi moćne LED diode za mnogo intenzivnije osvetljenje u odnosu na bilo koji drugi frižider na tržištu, čime garantuje ekstremno jaku vidljivost - sve do namirnica u poslednjim redovima!

*U zavisnosti od modela.

Pogledajte model

Frižideri sa više vrata

2 Proizvodi

Frižideri sa više vrata

2 Proizvodi

Uporedite proizvode i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Ekran
Povezanost
Kontrolna ploča
Boja / Materijal uređaja
Klasa energetske efikasnosti
Nivo buke dB (A)
Kapacitet (l)