Informacije

Igrajte sa pobednicima

Broj jedan nije samo broj. On označava pobedu, stav, način razmišljanja.

Linija deli broj jedan od ostatka sveta, povučena strašću, preciznošću i istrajnošću.

Ova linija ne definiše samo teren za igranje, već postavlja nove granice. Savršena igra je vaše remek delo: nemojte odlagati njeno oslikavanje.

Haier je partner teniskih šampiona i ponosni sponzor najprestižnijih turnira na svetu.

Put do broja jedan

Put do broja jedan

Pretplatite se na naš newsletter kako biste uvek bili u toku

Играч број један на свету већ 15 година

 

Sponzorstvo
Pobednici igraju zajedno
Šampioni dele priču o strasti, pobedama, performansama i inspirativnim izazovima. Zato Ana Ivanović i Haier igraju rame uz rame.
Ana Ivanovic
Stil
Stil

Linije koje prave razliku.
Izraz elegancije na terenu i kod kuće, zahvaljujući kućnim aparatima sa jedinstvenim dizajnom, vrhunskim materijalima i najfinijim završnicama. Svaki detalj igra u timu za pobedu.

Iskusite jedinstvenost linije

Superiorni dizajn, pametna tehnologija, najbolje performanse i veštačka inteligencija u skladu sa vašim potrebama. Povežite se sa čitavim ekosistemom koji vam je na usluzi, osnažujući vas da dominirate svakim setom svakodnevno.

Iskusite jedinstvenost linije
Iskusite jedinstvenost linije

Pobednici igraju na još jednom terenu: vašem domu

Frižider
Frižider

Dugotrajno čuvanje namirnica je vaš pobednički način razmišljanja. Baš kao i Haier frižideri koji garantuju savršeno očuvanje hrane kroz specijalizovane zone, naprednu tehnologiju i druga rešenja.

Mašina za pranje veša
Mašina za pranje veša

Dodatna prednost je u vašoj superiornoj tehnici. Baš kao i Haier veš mašine, dizajnirane da poboljšaju performanse i isporuče vrhunske rezultate pranja veša za manje vremena, bez ikakvog kompromisa.

Rerna
Rerna

Napredna tehnologija je vaš savršeni as. Baš kao što i Haier rerne, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji i dodatnim pogodnostima kroz hOn aplikaciju, podižu vaše kulinarsko umeće na sledeći nivo.

Mašina za sudove
Mašina za sudove

Baš kao i Haier mašine za sudove, dizajnirane da otklone sve tipove zaprljanosti i doprinesu besprekornom sjaju vašeg posuđa. Nenadmašne performanse su vaš savršeni kec u rukavu.