FRESHER ZONES

FRESHER CARE

FRESHER FREEZE

Fresher Techs

Preserve life’s flavour

FRESHER ZONES

FRESHER CARE

FRESHER FREEZE

Preserve life’s flavour

Fresher Techs su inovativne tehnologije ekskluzivno kreirane od strane Haiera, dizajnirane sa jednim ciljem:
održavanje dugotrajne svežine i ukusa hrane.

Fresher Zones

Humidity Zone

Održavanje svežine hrane 2 puta duže

Haier-ova praktična Humidity Zone (Zona Vlage) održava svežinu vašeg voća i povrća dva puta duže vreme*. Ovo je moguće zahvaljujući HCS (Humidity Control System) tehnologiji, tačnije membrani od biljnih vlakana koje održavaju nivo vlažnosti u pregradi na optimalnih 90%. Kondenzovana voda je sprečena da se formira u fioci, ali dozvoljava vazduhu da cirkuliše, kako bi vaše namirnice bile odložene u optimalnim uslovima dok istovremeno čuvaju svoje nutritivne sastojke duže vreme.

*Certifikovano od strane VDE N° ID.40046454

Dry Zone

Čuva vlažnost osetljive hrane

Čuva vlažnost osetljive hrane Jako korisna Dry (Suva) Zona je savršena za odlaganje mlečnih proizvoda, mesa, ribe, gotove hrane i hrane osetljive na vlagu, kao što je sveža testenina ili ravioli. Koristeći vazdušni kanal, nivoi vlage unutar pregrada održavaju se na 45%, što je optimalan nivo za odlaganje hrane ovog tipa.

My Zone

Prilagođavanje temperature pregrade samo jednim dodirom.

Sa ovom pametnom odlikom, prilagođavanje temperature pregrade je moguće samo jednim dodirom, u zavisnosti od vaših trenutnih potreba. Jednostavno prilagodite podešavanja od -3° to +5° kako bi ste optimizovali uslove za namirnice koje želite da odložite, a zahvaljujući MyZone vaša hrana će duže ostati svežija, ukusnija i zdravija.

Antioxidant Zone

Sačuvajte hranu 8 puta duže smanjivanjem kiseonika.

Inspirisano vacuum tehnologijom. Hermetički zatvorena Antioksidirajuća Zona odlikuje se vakumskom pumpom i membranom koja minimizira količinu vazduha u pregradama. Smanjivanjem njihove izloženosti kiseoniku, namirnice koje imaju tendenciju da oksidiraju brže kao što je meso, povrće i voće, održavanje njihove svežine je 8 puta duže. Podjednako je efektivno i za namirnice koje obično nisu odložene u frižideru, kao što je avokado, artičoka, krompir kao i jabuke, banane i tropsko voće.

*Sertifikovano od strane VDE N° ID.40048642

Fresher Care

 

ABT

Sačuvajte vaš frižider od bakterija kako bi ukusi duže trajali.

Haier-ova ekluzivno ABT je antibakterijski sistem koji pomaže u očuvanju ukusa, izbegava kontaminaciju među pregradama, poboljšava higijenu i čuva zdravlje vaše porodice. Dolazi u dve različite verzije (u zavisnosti od modela):
ABT® koristi UV svetlo kako bi se uklonilo 99.9% bakterija iz vazdušnog protoka.
T-ABT koristi jedinstvenu električnu postavku mineralnog turmalina, zaslužnu za mnogobrojne blagotvorne efekte na zdravlje, da bi generisalo i uklonilo 99.9% bakterija

Fresher Sensor

30% brže hlađenje za bolje očuvanje

Haier Fresher Senzori postavljeni su na svaku policu kako bi pratili temperaturu i obezbedili da hladan vazduh ide direktno u delove gde je potreban, obezbeđujući optimalne uslove u svim delovima frižidera. Hrana se hladi na optimalnoj temperaturi tako što je proces hlađenja ubrzan za 30%, čuvajući nutrijente, produžavajući vreme skladištenja hrane i optimizirajući potrošnju energije za 12%.

*Sertifikovano na osnovu VDE izveštaja N° 231460-AS9-8

Fresher Freeze

Fresher Pad

Zamrzni i odmrzni hranu 3 puta brže za savršeno očuvanje

Fresher Pad je unikatni patentirani aluminijumski poslužavnik koji ubrzava proces zamrzavanja do 3 puta brže, čuvajući bolje nutritivne sastojke vaše hrane. Fresher Pad takođe odmrzava hranu 3 puta brže* uz 30% manje kapljanje vode zahvaljujući dve kriogene toplotne cevi koje pokrivaju aluminijumski tanjir. Još jedan primer kako Haier ne pruža samo praktična rešenja za hlađenje već brine o zdravlju vaše porodice.

*Izveštaj br .231460-AS9-6

Fresher Shield

Sačuvaj zamrznutu hranu 2 puta duže

Haier Fresher Shield sprečava fluktuacije temperature koje mogu da utiču na ukus i kvalitet vaše hrane zatvarajući deo prilikom procesa odmrzavanja. Ovi stabilni uslovi znače da će vaše namirnice biti svežije do 2 puta duže vremena*, sa originalnim ukusima, kontrolom protiv gubljenja vlažnosti, zadržanim nutrijentima i smanjenom potrošnjom energije - poboljšavajući efikasnost i smanjujući troškove.

*Certifikovano od strane VDE N° ID.40046454