• Angebote & Aktionen
Informationsseite

From cooking to amazing

Welkom bij serie 4

Een complete serie 4 in jouw keuken

Om aan al jouw behoeften en verwachtingen in de keuken te voldoen, heeft Haier zijn beste vakmanschap verzameld. De ingebouwde Series 4 biedt een elegant design en combineert de meest innovatieve technologieën en diensten, aangedreven door Kunstmatige Intelligentie, zodat je het beste kunt maken van elk kookmoment. Dankzij dit echte technologische juweel, brengt Haier je van koken naar amazing.

Inductiekookplaten
Inductiekookplaten

Onze Series 4 connected ovens zijn voorzien van AI en een intuïtive gebruikersinterface voor de beste kookervaring : Chef@Home*, I-Touch, I-Message, I-Message Steam and I-Turn*.

* Ovens beschikbaar in 2022.

Induction hobs
Induction hobs

De collectie inductiekookplaten is ontworpen om je te helpen professionele gourmetresultaten te bereiken. Het elegante en verfijnde ontwerp met geavancaeerde technologie garandeert je een snel en gemakkelijk kookproces.

Gaskookplaten
Gaskookplaten

De collectie gaskookplaten is ontworpen om een elegante en minimalistische stijl aan je keuken te geven en maakt geen compromis tussen professionele functies en aantrekkelijk design.

Afzuigkap
Afzuigkap

I-Clean collection biedt een eersteklas afwerking en een perfecte combinatie met al jouw keukenapparatuur, dankzij de homogene vormen en het ton sur ton inbox frame.

De combinatie van schoonheid met de beste kookervaring

Door een perfecte combinatie te creëren tussen een verzorgde esthetiek, dankzij high-end materialen, en een perfecte gebruikerservaring, in staat om aan al jouw behoeften te voldoen, maken onze inbouwtoestellen van Serie 4 geen compromis tussen professionele functies en een evenwicht en minimaal design.

Slimme esthetiek en design
Slimme esthetiek en design

Onze Oven collectie biedt slimme design innovaties voor een vlotte kookervaring, waaronder : twee perfect geplaatste zijlampen voor een beter zicht, premium en robuuste accessoires en high-quality email met een glad oppervlak, gemakkelijk schoon te maken.

Robuust, elegant en ergonomisch design
Robuust, elegant en ergonomisch design

Gas op glas en Gas op metaal collectie is ontworpen om een elegante en minimale stijl aan jouw keuken te bewijzen. Het wordt gekenmerkt door een solide en modern design met vierkante en symmetrische vormen. De totaal zwarte brander, ergonomische roosters en knoppen verbeteren de warmteverdeling en kookervaring.

Oven touch board
Oven touch board

Een flexibel, intuïtieve en interactieve interface die een boeiende gebruikerservaring biedt. Een breed scala aan functies, programma’s (van automatisch tot handmatig) en beschikbare recepten stellen je in staat perfect te koken, wat jouw stijl van koken ook is.

Touch slider
Touch slider

De meeste geavanceerde, moderne en intuïtive gebruikersinterface om het kookproces gemakkelijk te sturen. Met de touch sliders kan je het vermogen voor elke zone gemakkelijk bepalen en wijzigen.

I-clean touch control
I-Clean touch control

Een elegante touch control panel met witte LED voor een harmonieuse design in de keuken.

Geniet van een kookassistent : COOK WITH ME

Om jouw kookstemmingen te begeleiden, hebben we een set van vier technologieën gecreërd genaamd COOK WITH ME : complexe recepten, ongebruikelijke kooktechnieken, er is geen challenge die niet aangegaan kan worden. Afgestemd op elk moment van jouw leven, de COOK WITH ME technologieën waaronder Preci Taste®, Meat Probe, honderd recepten op app en stoomfuncties zijn de perfecte assistent voor jouw kookervaring.

Het oog van een topkok
Het oog van een topkok

Preci Taste® is de ingebouwde camera die het soort eten detecteert en, dankzij AI, automatisch de perfecte kookcyclus instelt, de instellingen tijdens het process aanpast en een melding geeft wanner het eten klaar is.

De beste kook-tutorial
Altijd op de juiste temperatuur koken

Dankzij de Meat Probe, een geavanceerde voedselthermometer, kan je de binnentemperatuur van het voedsel dat je kook meten*, met jouw oven of jouw inductie kookplaten. Dankzij AI, kan jij de sonde ook op afstand beheren via hOn app met speciale recepten. De sonde detecteert de juiste temperatuur en er komt een melding op de app zodra jouw gerecht klaar is.

* nauwkeurigheid van één graad met alleen de draadloze sonde.

Het best bewaarde geheim van de chef met geavanceerde stoomfuncties
De beste kook-tutorial

Het bereiden van een geweldig en verbluffend menu was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de speciale recepten die beschikbaar zijn op je ovenplank* Meeste recepten die ovens en inductie kookplaten gebruiken beschikbaar zijn op hOn app. Dankzij AI, kan je de recept kiezen, de ingrediënten voorbereiden and jouw personeel assistent gaat voor je koken.

*Beschikbaar op I-Touch, I-Message, I-Message Steam.

Advanced steam functions
Het best bewaarde geheim van de chef met geavanceerde stoomfuncties

Kook lichtere en gezondere maltijden, zonder compromis te doen aan smaak en plezier dankzij de stoomtechnologie die beschikbaar is met onze I-Message Steam oven.

Koken vanop afstand met het hOn app

De hOn app is een unieke digitale omgeving om jouw aangesloten apparaten te bedienen, beheren, ervan te genieten en het meeste uit jouw Haier aangesloten apparaten te halen.

Dankzij Haier hOn app, kan je nu vanop afstand koken en :

- Bedien je oven met je stem.

- Ontdek een wereld van recepten voor inspiratie.

- Gebruik je smartphone als afstandsbediening om de kookcyclus te volgen en te controleren.

Download the hOn app om nog veel meer geweldige extra opties te ontdekken : schoonmaakclaims, direct contact met de klantenservice, online handleiding, enz.

Kookprestaties

Dankzij het ingebouwde assortiment van Haier Series 4 bereik je altijd het perfecte kookresultaat, ongeacht je stijl of vaardigheden. Alle producten maken gebruik van technologieën waarmee je het meeste uit jouw apparaat kan halen en de ultieme precisie kan bereiken.

Perfecte luchtstroom
Perfecte luchtstroom binnen en buiten voor maximale resultaten met Climatech

Een speciale avant-gardistiche vorm in combinatie met de variabele ventilatorsnelheid voor een optimale luchtverdeling zorgt voor een perfecte uniformiteit van het koken om uitstekende resultaten te bereiken. Nu kan je een ideale binnentemperatuur bereiken terwijl het buiten koud blijft, dankzij de VentilAction system.

* Double grill enkel in I-Turn.

Preci Flame
Kook op de juiste temperatuur door de pan te verplaatsen met Varycook.

Met een druk op de knop werk je nu met een flexibel kookplaatzone en gebruik je drie verschillende warmtestanden : hoog, medium en laag. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het hoger of lager zetten van de verwarming : verplaats de pan gewoon naar jouw wensen. Deze techniek, afkomstig uit de profesionele wereld, is ideaal om sauzen of desserts te bereiden.

Beheers de hitte voor een nauwkeurig koken met Preci Flame

Klaar om tot 9 te tellen? Dat is het aantal vermogensniveaus dat je op je knop krijg met ons Preci Flame systeem op gaskookplaten. De zekerheid dat je de intensiteit van je vlam altijd zo precies mogelijk afstelt.

Entdecken Sie unsere Modelle

Öfen

4 Produkte

Öfen

4 Produkte

Vergleichen Sie die Produkte und wählen Sie das Produkt aus, das Ihren Anforderungen am besten entspricht.

Garmethode erstes Backrohr
Energieaufnahme
Integriertes Reinigungssystem 1
Farbe des Korpus
Energieeffizienzklasse

Induktionskochfelder

2 Produkte

Induktionskochfelder

2 Produkte

Vergleichen Sie die Produkte und wählen Sie das Produkt aus, das Ihren Anforderungen am besten entspricht.

Art des Kochfeldes
Anzahl der Kochzonen, die gleichzeitig benutzt werden können
Hauptoberflächenmaterial
Art des Gitters
Erforderliche Nischengröße für die Installation (mm)
Breite des verpackten Produkts (mm)